Waterdichting tunnels

Tunnelwaterdichting met AQUAPROOF

aquaproof

Het AQUAPROOF gamma bestaat uit een aantal producten met verschillende karakteristieken die zijn ontwikkeld en worden geproduceerd in onze vestiging in Lokeren. Dit staat ons toe om steeds de goede oplossing te bieden naar gelang de toestand van de werf en de weersomstandigheden tijdens uitvoering. 


AQUAPROOF CEMFLEX is voor een flexibele waterdichte cementcoating door toevoeging van hoogwaardige polymeren. De cementbasis zorgt voor een hoge weerstand tegen negatieve waterdruk, hierdoor zijn neerwaartse overlappingen overbodig en kan de coating niet losgeduwd worden door omgekeerde waterdruk. Dit zorgt voor een vereenvoudiging van de uitvoeringsmethode en hoge duurzaamheid.


ISOPROOF FR is een watergedragen gebruiksklare coating op basis van zelfvernettende acrylaat dispersie, die, na aanbrengen met airless spuitapparatuur of verfrol, droogt tot een duurzaam, waterdicht en dampopen membraan met brandklasse B eigenschappen (EN13501). ISOPROOF FR heeft hoge scheuroverbruggingseigenschappen, re-alcaliniserend voor gecarbonateerd beton en is carbonatatieremmend. CE gekeurd EN1504-2, gecertificeerd door BCCA, met BENOR keuring.


Onze 5 ploegen genoten allen een VCA opleiding en hebben een attest hoogtewerker. Ze zijn flexibel inzetbaar.

Contact: karel.deridder@hevadex.be


Mail voor vrijblijvende prijsofferte inclusief plaatsing

karel.deridder@hevadex.be

Tel: 093483100

Gratis prijsaanvraag

Realisatie Annie Cordytunnel (Leopold II Tunnel) - Brussel

thumb

Over Hevadex Applications bvba

Uw partner in waterdichtingswerken, sinds 2014

Over ons
Vragen? Stel ze nu
Contact
x>