Uitvoering waterdichtingswerken door Hevadex Applications bvba

aquaproof

In ons Aquaproof gamma hebben wij de ultieme oplossing voor waterdichting van ter plaatse gestorte terrassen en luifels. Onze geavanceerde producten bieden niet alleen directe regenbestendigheid, maar ook naadloze integratie. Hierdoor zijn ze ideaal voor het beschermen van uw terrassen en luifels tegen waterinfiltratie.
Bovendien biedt Aquaproof een naadloze aansluiting. Het product kan gemakkelijk worden aangebracht op verschillende ondergronden en kan perfect worden geïntegreerd in de aansluitingen tussen verschillende elementen, zoals epdm, muren en opstanden. Hierdoor ontstaat een uniforme en waterdichte afwerking zonder zwakke punten waar water kan doordringen. Uw terrassen en luifels zijn volledig beschermd, ongeacht de complexiteit van de constructie.
Met onze producten kunt u vertrouwen op een langdurige bescherming tegen waterinfiltratie, waardoor de levensduur van uw constructies wordt verlengd.
Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van de juiste oplossingen en begeleiding voor uw waterdichtingsbehoeften. Vertrouw op Aquaproof Reactive voor een waterdichte, naadloze en duurzame afwerking.

Contacteer ons voor vrijblijvende offerte waterdichtingswerken: 

karel.deridder@hevadex.be of 0479865449

Vrijblijvende offerte

Over ons plaatsingsbedrijf Hevadex Applications

Uw partner in waterdichtingswerken


Ons ons
Vragen? Stel ze nu
Contact
x>