Regenwaterputten en buffertanks

Uitvoering waterdichtingswerken door Hevadex Applications bvba

thumb

Toepassingen:

  • Regenwaterputten
  • Sprinklertanks
  • Buffertanks
  • Spoelwatertanks
  • Waterzuivering tanks


Wij begrijpen we hoe belangrijk het is om uw watervoorziening veilig en beschermd te houden. Daarom hebben we Aquaproof CemFlex ontwikkeld, een hoogwaardig 2-componenten waterdichtingsmembraan op basis van cement en polymeer dat speciaal is ontworpen voor gebruik in diverse toepassingen waar wateropslag cruciaal is.


Onze CemFlex-producten bieden uitstekende prestaties en duurzaamheid, zelfs in veeleisende omgevingen. Ze zijn flexibel, bestand tegen scheuren en hebben een uitstekende hechting op betonnen ondergronden, zelfs in vochtige omstandigheden.
Het unieke van Aquaproof CemFlex is dat het specifiek is ontwikkeld om te voldoen aan de uitdagingen van het werken in besloten ruimtes. We begrijpen de complexiteit en veiligheidseisen van dergelijke omgevingen en hebben ervoor gezorgd dat ons product veilig in gebruik is voor deze omgeving.
Met Aquaproof CemFlex kunt u erop vertrouwen dat uw regenwaterputten, sprinklertanks en buffertanks volledig waterdicht zijn, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Het beschermt uw watervoorziening tegen lekkages, corrosie en andere schadelijke invloeden, waardoor u gemoedsrust heeft.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Aquaproof CemFlex uw waterdichtingsbehoeften kan vervullen, zelfs in besloten ruimtes. Samen zorgen we voor een betrouwbare en duurzame wateropslag.

Contacteer ons voor vrijblijvende offerte waterdichtingswerken: 

karel.deridder@hevadex.be of 0479865449

Vrijblijvende offerte

Over ons plaatsingsbedrijf Hevadex Applications

Vragen? Stel ze nu
Contact
x>